Onze voorstellingen

Ook hebben wij een selectie aan voorstellingen in ons aanbod. deze varieren qua tijd van 20 minuten tot een uur en hebben altijd een komische ondertoon. We zijn gespecialiseerd in fysiek spel en dit is dan ook vaak terug te zien in onze voorstellingen.

We zijn inzetbaar voor zowel grote zalen als kleine locaties, we doen er alles aan om de door u geboekte voorstelling perfect aan de locatie en de doelgroep aan te passen.

Werp hieronder een kleine blik op ons aanbod. Interesse in een voorstelling of meer informatie nodig?

The Flooring Twenties

Een Quarterlife Voorstelling


Mark en Roos hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar zijn het nu al over één ding eens; hoe ze hun leven nu leiden, dat is 'm niet.

Ze ontmoeten elkaar op een forum voor mensen met een quarterlife crisis en sluiten zich samen op in een huisje tot ze de oplossing hebben gevonden.

Een komische, fysieke voorstelling met een vleugje cynisme.


Deze voorstelling duurt zo'n 50 minuten.

Aanbevolen leeftijdscategorie: 12+ 

Ik Heb Het Gedaan


Deze voorstelling gaat over Kees.

Kees is een kannibaal die zich heel zijn leven ervan heeft weten te weerhouden iemand op te eten, maar nu heeft hij het toch gedaan. Kees Zou graag willen dat kannibalisme meer geaccepteerd zou worden in de maatschappij.

Maar kan dat wel?


Deze voorstelling duurt 20 minuten.

Aanbevolen leeftijdscategorie: 16+


Perfectionist


"Deze voorstelling is tot in de puntjes verzorgd en zal vlekkeloos verlopen, enkel over het kostuum wordt nog gedebatteerd."

Perfectionist is een cynische blik in het hoofd van een perfetionistische theatermaker. De voorstelling heeft een spectaculair, overvol programma. Of het publiek dit programma echter ook te zien krijgt... 


Deze voorstelling duurt 20 minuten.

Aanbevolen leeftijdscategorie: 12+