Onze acts

Onze debuut act was de ASMR-Box. hiermee hebben we in 2019 een zeer succesvol festivalseizoen mogen draaien; honderden festivalgangers hebben in de rij gestaan om mee te mogen doen aan deze mysterieuze act. 

Helaas heeft het wegens corona bij dat ene jaar moeten blijven voor De ASMR-Box, maar inmiddels hebben we hard gewerkt aan twee gloednieuwe acts die dit voorjaar hun debuut zullen krijgen. Deze zijn al te boeken. Meer informatie vindt u hieronder:

^De ASMR-Box is helaas niet meer te boeken, maar heeft prachtige reviews gekregen. 

Naast voorstellingen schrijven, regisseren en acteren,

maken we erg graag korte acts voor festivals en (bedrijfs-) evenementen.

Deze acts zijn altijd mobiel en interactief voor het publiek, mensen worden aangemoedigd te participeren.

We zorgen dat deze acts ook geschikt zijn voor alle terreinen en dat ze af te stellen zijn om zowel indoors- als buiten gespeeld te worden.

Elke act die we maken is volledig verzorgd van kostuum, attributen, professionele acteurs en eventueel (mobiel) decor. Het enige wat u hoeft te doen, is ons boeken!

Alles En Overall

Alles en Overall is een mobiele act die bestaat uit meerdere kleine acts.

Hierbij lopen verschillende mensen, in allemaal een eigen kleur overall, rond over het festivalterrein. Elk individu draagt een bord boven diens hoofd waar hun activiteit op staat aangegeven. Deze activiteiten kunnen bevatten:

  • Gratis dance-battle
  • Gratis steen-papier-schaar
  • Gratis staar-wedstrijd
  • Gratis goocheltruc
  • Gratis praatsessie
  • Gratis high-five
  • Leider van de groep/informatie

Iemand uit de menigte loopt op één van de acts af en wordt uitgenodigd om deel te nemen. Door het aanzicht van een participant wordt het voor de rest van het publiek aanlokkelijk om zelf ook iets te doen. Door “gratis” voor de categorieën te plaatsen worden mensen automatisch gestimuleerd om erop af te stappen.


Comedie- En Karaokebar 'Sans Boissons'


Stel:

Je loopt over een festivalterrein, over een veld waar je die dag al een aantal keer bent geweest. Je loopt door de mensenmassa maar ziet ineens iets wat je nooit eerder was opgevallen… Midden op het veld staat uit het niets plots een bar! Niet zomaar een bar waar je je festival muntjes kunt slijten, nee… deze heeft een heel ander uiterlijk.

Uit nieuwsgierigheid loop je richting de bar, en de barman, die in stoffig gilet verveeld het donkerbruine oppervlak aan het poetsen is met zijn bruin gevlekte theedoek, zucht en kijkt je aan. Hij nodigt je uit om op de hoge barkruk aan de bar te komen zitten en geeft je een keuze: Rechts (hij wijst naar het rechter uiteinde van de bar. Een stoffige ouderwetse karaoke machine staart je aan), of links (hierbij wijst hij naar de linker zijkant van de bar, hier staat nog een barkruk met een biertap er naartoe gericht en daarnaast een microfoon in standaard.


Benieuwd wat er verder gebeurt? Neem contact met ons op!

Cirque Du SieN


In onze ervaring blijft de meest toegankelijke crowdpleaser het klassieke circus. Daarom hebben wij "het kleinste grote circus" gemaakt: Cirque Du Sien!

Een act bestaande uit een mini - circustent op wielen, dat vooruit woerdt gesleept door een typische circusdireceur. 

Als hij tevreden is over zijn locatie, stabiliseert hij de kar het mobiele podium. De directeur pakt zijn megafoon en kondigt met veel bombarie de aankomende artiest aan. vanachter het gordijn komt elke keer een verrassing; Een slangenmens, een eenwieler-act, een goochelaar, een clown of zelfs iemand op stelten! Elke act duurt rond de 3 minuten. Na afloop gaat de artiest weer de tent in, de directeur maakt zich weer rijklaar en loopt weer verder. Stiekem wisselen ergens op het terrein de acts in het hokje, zodat het voor het publiek lijkt alsof er in dat kleine hokje écht een heel circus schuilgaat.

Meer informatie?

Stelten


Op zoek naar een magische toevoeging aan uw evenement? Een steltloper is hier perfect voor! 

In een opvallend kostuum torent deze boven uw publiek uit, wat direct een wauw-factor oplevert. 

Bij ons komt een steltloper altijd vergezeld door een acteur zonder stelten, die uiteraard gekleed is in hetzelfde thema als de steltloper. Deze acteur zorgt ervoor dat de act vlekkeloos verloopt.

Het kostuum wat u op de foto ziet, is onze basis. Echter staan wij er zeker voor open om een act voor uw evenement te thematiseren!

Act op maat?

Onze acts zijn ook aan uw thema aan te passen.

Liever iets anders? We maken ook graag acts op maat!